Sjung om studentens lyckliga darÄnnu en student i familjen.
Fjärde ungen  kom ut genom Nolaporten. Både jag och maken tog studenten på Nola men då var det inte tal om någon fest eller stor glädje. Vi var nog aningen upproriska i vår klass för vi hade beställt studentmössor. De enda på¨hela skolan, så vi måste ha haft något i bakhuvudet om att det var något speciellt med den här dagen. Vi gick ner till en park och hade nog någon typ av champangefrukost. jag minns dock inte vad vi drack eller åt. Vi tog iallafall på oss studentmössorna där. Inga föräldrar var på vår avslutning men vi blev bjudna till en klasskompis familj i Björnabyn på avslutningsfika. Kanske var vi banbrytare. Det var 1970. 39 år sedan. Jag tycker att det brakat iväg nog så mycket nu med allt som bara växer runt studenten. Kläder fester bilar mm. Bara det här med lastbilarnna runt stan förr så åkte man en timma nu räckte det nog inte med två timmar.
Hur som helst så var det fin och trevligt. Och vi önskar alla studenter lycka till i framtiden. Fredde, vår student han ska gå serietecknarskola i Gävle, det vill säga om han kommer in, men det tror vi att han gör. Det är hans stora intresse och han är duktig på det här med teckna måla och "fota".


Kommentarer
Postat av: Jenny

Så kul med student och skönt att han har så klart för sig vartåt han vill , det är ju inte alla som vet det. Tur hade ni ju med vädret oxå...Kramar!!!

2009-06-15 @ 14:14:35
URL: http://frusahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0