Hur många mer än jag var med i Beatles fan club?



Det känns som om man var stenålders när man påstår en sån sak  men det passar ju mig, jag menar stenåldern.
Jag minns så väl när jag hade fått mitt fanclubspaket från The Beatles fan club. Klubbkortet var dekorerad med en skalbagge för beatle betyder ju skalbagge. paketet innehöll kort och diverse samlarobjekt. Första plattan var nog "She loves you" som var den låt Beatlarna slog igenom med. jag köpte nog sedan andra plattor som spelades in i Hamburg tidigare än de nya låtarna.
Kvällen när jag fått mitt medlemskort tillbringades iallafall i Flärkenkojan inte långt från Stavarsjö. mamma och pappa hade en förkärlek för att tillbringa helgerna ute i buschen som om inte Aspsele var buschen nog??
Ingen av oss ungar klagade dock, vi var vana. Fiske och tallbarr ja man fick det med modersmjölken.
men lite Beatles förgyllde förstås tillvaron för en 12-13åring. Ström till grammofonen fanns förstås inte i Flärkenkojan men man kunde ju sjunga...She loves you yea yea yea...

Kommentarer
Postat av: Teresa

Hörrö de där gamla Beatles-samlarsakerna kan vara värd något idag :)

2009-09-28 @ 00:16:36
URL: http://velourvenus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja alltså , jag var ju inte riktigt med på den tiden , men jag har en mamma som var ett stort Beatlesfan så jag har faktiskt lyssnat på en hel del av deras musik på hennes gamla LP-skivor under min uppväxt. De var riktigt bra=))

2009-09-28 @ 18:03:05
URL: http://frusahlen.blogg.se/
Postat av: Micke

Vad jag tycker är ännu roligare är ditt engagemang i Aspselebandet (?!) [url=http://www.svenskadansband.se/data/media/1750/D3328-Baracudaz.jpg]Baracudaz fanclub[/url]. Helt fantastiskt med ett lokalband i Aspsele! Om det fanns ett lokalt Aspseleband idag skulle jag vara deras största supporter och antagligen också Fanclub-president.

2009-10-02 @ 14:39:47
Postat av: Micke

Äsch, den klarade inte inline-kod. :-) Här är länken till den fantastiska bilden i alla fall:



http://www.svenskadansband.se/data/media/1750/D3328-Baracudaz.jpg

2009-10-02 @ 14:40:57
Postat av: Elisabeth

Ja det är ju en annan historia. Baracudaz. Dansbandets uppkomst och nedfall. Det senare var jag inte med om men det var långt efteråt...

2009-10-03 @ 22:57:20
URL: http://lisaamting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0